Som-hi pel Sí des d’ara!

Mentre alguns s’entretenen encara amb excuses i amb noves excuses i amb velles excuses resargides, cal continuar endavant. Ja hauríem d’estar fent campanya i deixar-nos de romanços. Anem a guanyar el referèndum.

L’Estat espanyol s’ensorra. S’està ensorrant. Si volem poder mantenir la nostra solidaritat –de forma lliure i valuosa–, cal deixar enrere aquesta estructura llorda, franquista, corrupta, fallida i ineficaç, ignorada a Europa.

A l’Estat espanyol les pensions perillen, les infraestructures cauen a trossos i només serveixen per a folrar les butxaques dels amics constructors, les escoles són massa plenes, el sistema sanitari pateix, els poders es confonen, la corrupció hi campa impune…

Qualsevol possibilitat d’avantguarda catalana és sistemàticament torpedinada i apropiada -des de sempre- per l’Estat espanyol.

Només la República catalana pot garantir als catalans l’estabilitat i millora de les pensions, les infraestructures, la sanitat pública i universal, una educació pública de qualitat, el respecte democràtic a la llibertat d’expressió, la independència judicial, la igualtat i l’equitat.

Només la sobirania i la independència faran possible cap mena de projecte federal o confederal a la península, i la construcció d’una Europa solidària i democràtica, que reconegui la veu de tots els pobles que la conformen.

Ja decidiran ells –els franquistes i els còmplices silenciosos– si ens deixen votar lliurement o accepten igualment la realitat indeturable de l’autodeterminació i la democràcia. Ja decidiran ells si volen ser-hi o mirar-s’ho de fora estant i batent les reixes que els engabien més a ells que a nosaltres. La realitat no és la gàbia. La realitat és la voluntat indeturable del poble.

Vols que Catalunya sigui un estat independent?Anem a guanyar el referèndum.

No ens hi posem pas ara. És fa temps que hi treballem i tenim els ous ben batuts, coent-se a punt per tombar la truita ben prest. Sempre que se’ns ha menystingut, tota ocasió ha estat bona per a expressar un Sí massiu.

Amb aquest estat espanyol, les coses no milloraran: no té cap voluntat ni cap intenció de fer-ho. Vols continuar així o vols que provem alguna altra cosa?

A la República catalana, tot això intentarem canviar-ho i tindrem les EINES DEMOCRÀTIQUES i els RECURSOS per fer-ho. Hi estem compromesos TOTS; no és promesa d’un sol partit.

Som-hi pel Sí des d’ara!

Som-hi! #2017CatalunyaIndependent

Som-hi! #2017CamíDelSí