La sectorial farà una donació col·lectiva al Banc de Sang el dia 20

donarsang

La nostra Sectorial de Traductors, Correctors, Intèrprets i Transcriptors (@ANC_llengua) convoca a fer una donació de sang a la seu del Banc de Sang i Teixits de l’Hospital de Sant Pau, que serà el dimarts 20 de desembre després de dinar.

Abans, qui pugui, ens trobarem per a l’àpat o, qui ho prefereixi, una mica més tard per a fer un cafè.

L’horari de la trobada, doncs, serà el següent:

14.00 h ⇒ Dinar (qui pugui)

15.30 h ⇒ Cafè (ídem)

16.30 h ⇒ Donació de sang

El lloc de la donació serà el Banc de Sang i Teixits de l’Hospital de Sant Pau: Sant Antoni Maria Claret, 167 (pavelló del Convent, 11). Accés recomanat pel carrer Pare Claret (entre l’església i l’Òptica Universitària). Allà ens hi trobarem a les 16.30 h. Ens convindrà saber aproximadament qui hi vindrà, per a avisar el Banc de Sang si preveiem que hem de ser molta colla (tant de bo).

bancsang-spau2

L’itinerari recomanat és el de color gris

Els que vinguin abans al dinar també convé que ens aviseu (serà allà a la vora, a preu de menú del dia baratet), per a poder fer les reserves.

Naturalment, la donació col·lectiva que farem a Barcelona és compatible amb la que puguin fer altres membres i simpatitzants de la sectorial arreu de Catalunya i arreu del món, accions que podem compartir per les xarxes (si pot ser amb fotos).

Contactes: traductors[ensaïmada]assemblea.cat, o també a través de MD per Twitter (@anc_llengua).