Presentació llista de correu sectorial

Benvinguts a la llista de correu de la Sectorial ANC de Traductors per la Independència!

Presentació amena i ineluctable. Llegiu-la; si teniu dubtes després de llegir-la tota, pregunteu; si voleu millorar-la, proposeu.

Aquesta llista es regeix per unes normes bàsiques:
– Si es vol agrair, missatge privat al destinatari.
– Si es vol dir “jo també”, “mola”, “guai”, etc., missatge privat al destinatari. Si ho creu oportú, ja compartirà un resum de totes les aportacions privades.
– Si es vol tractar un altre tema, enceteu un nou fil a traductors-per-la-independencia@googlegroups.com.
– En el nou fil, l’assumpte ha de ser breu i reflectir el que tractem al missatge.
– Si voleu tractar diversos temes, és preferible que envieu més d’un missatge.
– Per encetar un nou fil, heu d’obrir un missatge nou, en lloc d’aprofitar un missatge antic canviant-li l’assumpte.

Si voleu situar-vos i saber on som i en què estem treballant, podeu llegir els missatges antics que trobareu a: https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!forum/traductors-per-la-independencia.

Això és una llista de correu, i en una llista de correu tothom que hi és apuntat rep els missatges que tothom envia a la llista de correu. El volum, per fortuna i voluntarisme apassionat dels participants, és alt i creixent. Som una de les sectorials més actives de l’Assemblea, i això comporta feina, volum de tot: correus, traduccions i una mica de tot. Si vols participar, PARTICIPA!

Si el volum us abassega, teniu quatre opcions:

1: Crear-vos un filtre al vostre correu que desi en una carpeta (e.g. ANC_Llengua) tots els correus adreçats a traductors-per-la-independencia@googlegroups.com.

2: Només rebre’n un resum diari o per blocs de 25: configureu-ne la subscripció a https://groups.google.com/forum/#!forum/traductors-per-la-independencia des de “Configuració de la pertinença a Traductors per la Independència” (botó superior dreta), seleccioneu-hi “Envia resums diaris”, equivalent a l’habitual “Digest” de totes les llistes de correu.

3: No rebre’n correus i només participar-hi via web: a https://groups.google.com/forum/#!forum/traductors-per-la-independencia, “Configuració de la pertinença a Traductors per la Independència” (botó superior dreta), seleccioneu-hi “No enviïs actualitzacions de correu electrònic”.

4: Donar-se’n de baixa.

Quan us convingui donar-vos de baixa -sigui temporalment o definitivament-, agrairem que NO ho demaneu en un missatge a la llista. Només cal clicar en un dels enllaços al peu de cada missatge (tal com és habitud a totes les llistes de correu):

 


Per anul·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a traductors-per-la-independencia+unsubscribe@googlegroups.com.


 

 

Si no us en sortiu, envieu un missatge al correu de la Sectorial: traductors@assemblea.cat

Si considereu que els motius ens poden ajudar a millorar el funcionament de la llista o de la Sectorial, us agrairem que ens els comenteu a traductors@assemblea.cat

Si considereu que és imprescindible o inevitable demanar la baixa en un missatge general a tota la llista, cal fer-ho de manera prou amable, humil i serena, sense improperis, exabruptes, ínfules, exigències ni desqualificacions. Fins i tot un agraïment serà venturós.