Volem acollir al país

Demà -dissabte 18 de febrer a les 16 h- serem tots a la marxa Volem Acollir.

Volem Acollir. Manifestació per l'acollida de persones refugiades i migrants. 18 de febrer 16 h. Barcelona, plaça d'Urquinaona.A més de les banderoles de Volem Acollir i les banderes de la UE, duem-hi tots l’estelada. És important que se n’hi vegin moltes perquè és part del missatge que volem transmetre. Volem demostrar -com ja hem fet sempre i particularment tots aquests darrers anys- que el país acull,

La societat catalana es compromet fermament amb la democràcia, la llibertat, la pau i la dignitat de totes les persones. Volem construir la república sobirana entre tots.

Ho veurà tot Europa i el món. Han de veure que hi volem ser, que som a punt i que l’acció és urgent. Volem acollir i cal fer-ho ara, sense més dilacions.

Si els portaveus reaccionaris i provocadors de l’unionisme s’entesten a titllar el procés de violent i excloent, és una oportunitat única per a visualitzar justament el missatge contrari, que l’independentisme català vol fronteres obertes i vol acollir, que aquest país que es mou per la independència manté un ferm compromís social, inclusiu i europeista, per una Europa que reconegui la llibertat i la sobirania dels seus pobles, i la dignitat de tots els seus ciutadans, el dret de viure-hi i de ser-hi acollit.

Duguem també l’estelada com a símbol de llibertat.

Fes-ne difusió #VolemAcollir, informa i ajuda (tota aportació serà útil).

Actualització 12:25

Aquestes són les imatges amb què hauríem volgut il·lustrar d’entrada aquest apunt. Feu-ne difusió.

Actualitzem aquest apunt amb el tuit oportú de la Sectorial d’Immigració per la Independència que expressa perfectament això volem expressar: