Crònica de la inauguració de l’Honorata

Cartell Inauguració 201611N Honorata

Cartell de la inauguració

El passat dia 11 de novembre, l’Assemblea Territorial de Ciutat Vella va inaugurar el seu nou casal independentista l’Honorata. La pretensió és que l’Honorata serveixi per a unir els veïns i les associacions del barri i per a donar suport a totes les seves reivindicacions i, alhora, que sigui una eina més per a la consecució de la independència de Catalunya.

El casal complirà un doble objectiu: ser el lloc principal (no l’únic) per a celebrar els plenaris, els actes i les diverses reunions dels membres de la territorial de l’ANC a Ciutat Vella, i també per a l’emmagatzematge del material i de tots els seus estris. També ha de ser un lloc de trobada tant dels independentistes com dels veïns i les associacions del barri.

Inauguració L'Honorata i exposició fotogràfica Ciutat [B]ella, ciutat oberta. Fotografies: Jordi Mallol i Comas

De fet, l’acte va ser una doble inauguració, perquè també es va presentar l’exposició de fotografies “Ciutat [B]ella, ciutat oberta”, del nostre company Jordi Mallol i Comas, de la Sectorial de Traductors. L’exposició va ser tot un èxit sobretot per la bellesa de les fotografies i perquè, com que el tema de totes era Ciutat Vella, va despertar la curiositat dels assistents, que van tenir l’oportunitat de comentar les fotos amb el mateix Jordi Mallol.

Tots els membres de la territorial que van dedicar la seva il·lusió i esforços en la creació d’aquest casal estan encantats de la munió de persones que els van honorar amb la seva presència a l’acte i de l’entusiasme mostrat pel futur de l’Honorata.

Aquí en teniu unes quantes imatges, moltes del mateix Jordi Mallol, i altres de la Mercè Queralt, l’Imma Domènec i el Jordi Papell.

I aquí la sèrie de Mercè Queralt, l’Imma Domènec i el Jordi Papell.

Font: Crònica de la inauguració de l’Honorata

Anuncis