Entrevista a Krystyna Schreiber

Krystyna Schreiber

Krystyna Schreiber

El passat 16 de desembre vam publicar un article sobre el llibre Què en penses, Europa?, que la nostra companya Krystyna Schreiber va escriure (traduït de l’alemany per Pere Grau i publicat per Angle Editorial), i la presentació que en va fer el passat 14 de desembre, amb la molt honorable presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i el delegat permanent de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj, a la Casa del Llibre de Barcelona.

El passat 23 de gener, el periodista Isaac Meler va fer una entrevista per a Naciódigital a la Krystyna Schreiber sobre el seu llibre, que ens ha semblat de gran interès i ens en volem fer ressò. Entre altres consideracions, hi defensa que la política catalana “sempre s’anticipa” a l’espanyola.

Krystyna Schreiber: “Catalunya ja està demostrant que actua com un estat”.

Catalunya, en certa manera, ja està demostrant que actua com un estat. Ha aconseguit un acord in extremis, està creant conselleries que configuren una estructura molt potent i hi ha molta transparència. Hi ha intenció de fer les coses de manera pausada i explicar-les bé. És un bon enfocament.

Una gran i àmplia entrevista. Gaudiu-la!