Què en penses, Europa?

Portada de Què en penses, Europa?Krystyna Schreiber, economista i traductora alemanya, membre de la Sectorial de Traductors, Correctors, Intèrprets i Transcriptors per la Independència, presentarà dilluns vinent 14 de desembre el seu llibre Què en penses, Europa?, traduït de l’alemany per Pere Grau i publicat per Angle Editorial.

Són catorze entrevistes realitzades per Krystyna Schreiber, amb pròleg de Franz Schausberger, fundador i president de l’Institut de les Regions Europees (IRE, a Àustria). Aquestes entrevistes  –o, com destaca l’editorial amb paraules de l’autora, “converses amb persones amb punts de vista diferents, com per exemple Kai-Olaf Lang, que assessora el govern d’Angela Merkel en política exterior; l’economista britànic Edward Hugh, que ha estudiat a fons l’economia europea i el moviment català; el francès Gérard Onesta, vicepresident emèrit de la Unió Europea, o el mateix president català, Artur Mas, i l’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell”– permeten fer-se una idea molt clara de com veu el problema i la situació de Catalunya gent que sap de què parla.

Tal com destaca el traductor, Pere Grau, “és un llibre que haurien de llegir tots els independentistes catalans i molts que tenen por de ser-ho”.

Presentaran el llibre, a la Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37, de Barcelona), la molt honorable presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i el delegat permanent de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj.

invitació presentació llibre Què en penses, Europa?