Ni un vot perdut a l’espai sideral

Després de les experiències documentades aquests darrers anys, hem d’assegurar-nos, i molt particularment des de la nostra sectorial, que tots els vots puguin arribar a la seva urna democràtica des de qualsevol racó del món.

La millor manera d’arribar al nostre públic objectiu, els catalans residents a l’estranger, és mobilitzant-los des de Catalunya. Per això necessitem que tots els catalans que residim a Catalunya contactem amb els nostres amics i coneguts catalans a l’estranger per tal de dirigir-los a votexterior.cat. Hi trobaran tota la informació sobre els tràmits i terminis per a poder votar. En comicis anteriors, molts catalans a l’estranger s’han quedat sense poder votar per no haver-se informat a temps: és urgent que els fem arribar aquesta informació.

Els catalans residents a l'exterior volem poder excercir els nostres drets electorals

A http://assemblea.cat/?q=material&field_tipus_material_value=votexterior,  hi trobareu tot el material per a fer difusió de la campanya.

NOVETATS:

  • Un document amb textos per a piular des de les vostres xarxes socials.
  • 11 bàners amb la imatge d’11 personatges mediàtics donant suport a la campanya.
  • La versió actualitzada del fulletó informatiu (en català i castellà) per distribuir entre els catalans residents a l’estranger.
  • Per a les AT i AS: un full de mà (ne diuen flyer…) per repartir a Catalunya. Si en voleu, contacteu amb els vostres representants regionals al Secretariat Nacional i us els faran arribar.

Recordeu que, en mobilitzar el nostre vot exterior, reforcem de forma decisiva els resultats del bloc independentista.

Des de Catalunya, mobilitzem el vot exterior! El 27S comença ara!

Comissió d’Incidència Internacional del S.N.
Consell de les Assemblees Exteriors de l’ANC
Assemblea Sectorial Cat-Ext

Los catalanes residentes en Sudamérica, ¡el 27S también votarán!