El Catalan Weekend es trasllada a l’11 de setembre

11, 12 i 13 de setembre, tot el món a Barcelona!

El Catalan Weekend, promogut per Òmnium Cultural, se celebrarà finalment el cap de setmana de l’11 de setembre.

El marc de l’11-S és el millor per poder explicar al món el procés democràtic que estem impulsant des de la ciutadania i encara més enguany que coincideix amb l’inici de la campanya electoral del 27 de setembre.

Logotip Catalan Weekend

11, 12 i 13 de setembre, un gran cap de setmana a Barcelona!

Molts dels interessats a fer d’amfitrions i acollir o convidar persones estrangeres havien anat comunicant la il·lusió que els convidats poguessin viure de primera mà la mobilització de l’11S. Per  aquest motiu, Òmnium Cultural fa una crida a convidar amics, familiars i coneguts a venir a Catalunya el cap de setmana de l’11 de setembre per viure la manifestació de la Meridiana i la Festa de la Llibertat que Òmnium organitza cada any al passeig de Lluís Companys de Barcelona durant tota la Diada i que culminarà amb diversos concerts a la nit.

A més, com ja estava previst, els  participants en el projecte tindran dret a tot un seguit d’avantatges (entrades gratuïtes a museus, descomptes a restaurants, transport gratuït, etc.), i a participar de les activitats programades a Barcelona per al dissabte 12 de setembre amb personalitats del món polític i cultural de renom internacional.

Per tant, ara més que mai, cal la col·laboració de tots per a poder portar a Catalunya persones influents d’arreu del món perquè vinguin a conèixer com el poble català s’organitza d’una manera pacífica i democràtica per reivindicar el dret a decidir el seu futur.