24A al Palau Sant Jordi de Barcelona

El 24 d’abril se celebrarà un gran acte al Palau Sant Jordi de Barcelona, organitzat conjuntament per l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Aquesta nova mobilització es farà just un mes abans de les eleccions municipals i té com a lema “Tornen les urnes, tornem al carrer!”.

Tornen les urnes. Tornem al carrer. 24A al Palau Sant Jordi

Tornen les urnes. Tornem al carrer. 24A al Palau Sant Jordi

L’objectiu d’aquesta mobilització és reivindicar la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país.

Per poder assistir-hi cal inscriure’s a través de la web araeslhora.cat que estarà operativa a partir d’aquest divendres 27 de març. L’acte començarà a les 20:00h i finalitzarà a les 21:30h. L’obertura de portes serà a les 18:30h.

L’aforament del Palau Sant Jordi és de 16.000 persones i la participació de tot el territori és imprescindible per a tornar a mostrar la nostra força!

Comproveu des de les vostres territorials si s’organitzen autocars per facilitar el desplaçament de tothom i fer-ho amb la màxima eficàcia. Si no és el cas, doneu-hi el vostre suport per animar el màxim de participació.

Els propers sis mesos són determinants pel futur del país. El 27S són les eleccions més importants de la nostra història! El 24 d’abril, omplim el Palau Sant Jordi!

Dia: Divendres 24 d’abril
Lloc: Palau Sant Jordi (Avinguda de l’Estadi s/n, Barcelona)
Horaris:
Obertura de portes: 18:30h.
Hora límit d’arribada d’autocars: 19:00h.
Inici de l’acte: 20:00h.
Fi de l’acte: 21:30h.