Til Stegmann, ambaixador de Catalunya

El dimarts 31 de març a les 19:00 hores, el catedràtic alemany Tilbert Dídac Stegmann presentarà, a la seu social d’Òmnium Cultural (c/Diputació, 276, a Barcelona), la seva biografia Ambaixador de Catalunya a Alemanya. La Patrícia Gabancho en farà la introducció.

Til Stegmann, l'ambaixador de Catalunya a Alemanya. Presentació del llibre a Òmnium Cultural

Til Stegmann, l’ambaixador de Catalunya a Alemanya

És una lectura divertida, fresca, emocionant i curiosa, amb detalls de les seves trobades entre alemanys i catalans en diverses èpoques de tota la seva vida –com per exemple amb el Salvador Dalí i la seva dona Gala, Pau Casals, i  d’altres. És una mirada potser poc coneguda de Catalunya i Alemanya. Hi exposa molts aspectes que els dos països tenen en comú i, també, com es poden construir ponts entre les dues cultures.

En Til Stegmann ha dedicat tota la seva vida a la protecció i difusió de la llengua catalana a l’exterior, sobretot a Alemanya, i ha creat la Biblioteca Catalana, la més gran que hi ha a Alemanya, amb més de 40.000 títols catalans, a la Goethe Universität Frankfurt.

Us convidem a compartir-ne la benvinguda.

Se’n faran també presentacions a la Universitat de Lleida, al Museu de la Noguera de Balaguer, al Centre de Lectura de Reus, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, a la Seca Espai Brossa de Barcelona, a Figueres, a Vic i a Berga. Tota una gira!

Anuncis