Molts granets de sorra

L’escriptora i traductora Liz Castro ha endegat un projecte per donar més projecció al procés popular cap a la independència i compilar, sobretot, la traça gràfica que col·lectivament ha anat generant tota la mobilització. Aquest procés ha estat en tot moment un moviment pacífic, respectuós, democràtic, plural i alegre! Aquest caràcter en farà un referent potent per a molts moviments socials.

Tal com diu la Liz a la seva web, al llibre vol “explicar les espelmades i les desfilades de motos, les reunions i les conferències, les samarretes i pòsters i clauers, els concerts, castellers i globus, i sí, també vull explicar al món com hem fet quatre manifestacions de més d’un milió de persones, i com hem anat més de dos milions de persones a votar, malgrat les amenaces dels tribunals espanyols.”

Pots col·laborar-hi de diverses formes:

  • potser tens alguna imatge, vídeo o record que veus interessant de compartir (i que, si s’inclou en el llibre, es retribuirà);
  • amb el teu suport econòmic mitjançat el projecte Molts granets de sorra a Verkami; i,
  • si difons el projecte i el promous, també és un gran suport

Ja queda poc temps perquè el llibre ha d’estar a punt per sant Jordi! S’hi vol treballar durant el mes de març i per això ara és el moment per assegurar-ne la viabilitat.

Podria ser una imatge com aquesta:

Fotògrafa retratada entre estelades

Afegeix-hi el teu granet de sorra!

Anuncis