Get weaving

Des de la Sectorial de Catalunya Exterior, han engegat el projecte Get weaving i aprofitem la seva nota per ajudar a difondre’l també des de la nostra Sectorial i animar tothom perquè l’escampi arreu. El factor de multiplicació de les nostres xarxes personals, professionals i socials pot ser enorme i decisiu. Podeu ajudar a posar fil a l’agulla, vosaltres que teniu -i teixiu- fils que lliguen tot el món. Confieu-hi!

Catalunya Exterior Get weaving

La idea és molt simple. Podem enviar una carta a un amic i/o conegut (en anglès) on podem explicar la realitat que estem vivint. Hi ha quatre cartes ja preparades que pretenen donar una idea simple de la situació catalana. Amb la teva col·laboració, carta per carta, teixirem fils i complicitats amb la resta del món per aconseguir el suport internacional al nostre referèndum i a una Catalunya lliure.

Només amb tres clics s’envia la carta. Un minut en total comptant la lectura de la carta.

Les cartes incorporen els arguments principals de l’ANC i emfatitzen aspectes amb què moltíssima gent de qualsevol país s’identificarà fàcilment. La primera és senzilla i subratlla el dret a votar. La segona conté més referències històriques. La tercera emfatitza el vincle entre la democràcia i la pau (recordem que aquest any 2014 és el centenari de l’esclat de la Primera Guerra Mundial). La quarta fa referència a la tradició liberal de Catalunya i marca les diferències amb Espanya en aquest sentit. Però les quatre cartes tenen una cosa en comú: són crides decidides i escrites amb un llenguatge senzill i convincent per arribar al cor i al cap del lector i fer-li veure que la causa catalana és justa.

Ha costat moltes hores de treball als nostres companys treient temps a la família i a la feina. Tots darrere de la mateixa il·lusió!

Ajudeu-nos a escampar la idea perquè arribi a tot el món.

Anuncis