Volem, podem, votarem!

Volem, podem, votarem! – l’Assemblea i Òmnium ens convoquen

La sobirania de Catalunya es proclamarà avui una vegada més des dels ajuntaments d’arreu del país! Vestirem els espais públics de groc per defensar la nostra independència.

La campanya pel Sí havia de començar el 4 d’octubre. La suspensió fulminant de la llei i la convocatòria acceleren els esdeveniments, i la campanya Ara és l’hora es desplegarà ja a partir d’ara. Calen més voluntaris que mai per escoltar la demanda popular! La lluita pacífica ha de ser tossuda i persistent, tantes vegades com convingui.

L’Assemblea i Òmnium ens convoquen davant dels ajuntaments catalans avui a les 19.00, tal com recull VilaWeb: “D’aquesta manera s’inicia la campanya pel sí a la independència després que el Tribunal Constitucional espanyol hagi suspès la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N. L’acte central serà a la plaça Sant Jaume de Barcelona i comptarà amb la presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, i la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals. La plataforma ha demanat que tothom que se sumi a les concentracions porti una samarreta groga.”

I aquesta serà la nostra consigna: volem, podem, votarem!

VOLEM, PODEM, VOTAREM!