Divendres 19/9 tothom davant del Parlament!

Hem rebut aquest comunicat del Comitè Permanent de l’ANC que convé difondre.


 

DIVENDRES 19 DE SETEMBRE, EL PARLAMENT CATALÀ APROVARÀ LA LLEI DE CONSULTES amb què celebrarem la consulta del 9N.

Resolució del 9N al Parlament de Catalunya

La consulta serà, doncs, completament legal. La legalitat que ens confereix la Declaració de Sobirania del passat gener de 2013 i la legalitat que ens atorguen les decisions del nostre Parlament, representació democràtica de tot el poble de Catalunya.

L’ANC crida a la mobilització per demostrar una vegada més, com ja va fer l’11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil; una societat que no s’aturarà fins que Catalunya esdevingui un nou Estat independent.

CONVOQUEM els nostres associats, simpatitzants i a tot el poble de Catalunya a:

Concentrar-se el DIA 19 A LES 16H DAVANT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA. Ens hem de fer ben visibles i exterioritzar clarament el suport als nostres representants democràticament escollits. El suport als diputats i diputades que votaran favorablement a l’aprovació de la Llei de Consultes.

 

Tothom davant del Parlament!

Divendres 19, tothom davant del
Parlament de Catalunya
en suport de la Llei de consultes!

Sabem que no tothom hi podrà ser. Sabem que l’horari i el fet que sigui a Barcelona tampoc facilita el desplaçament de molta gent. Malgrat això, sabem que fareu l’impossible per ser-hi presents.

FEU ARRIBAR AQUEST CORREU A TOTS ELS VOSTRES MEMBRES I SIMPATITZANTS. CADA DIA ÉS DECISIU I ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOTS ELS QUE PUGUEM ENS CONCENTREM DAVANT DEL PARLAMENT

Tothom al Parlament!

El 9N votarem i guanyarem!

Comitè Permanent del ‘ANC

Fes-te voluntari per un país nou

Si no és ara, quan?