L’ANC fa una crida a la mobilització amb ‘Activa’t. Ara és l’hora!’

Som ja a la recta final, només falten quatre mesos per a la consulta i cal intensificar la campanya pel SiSí, la campanya per la independència. No podem esperar més i Ara és l’hora!

Cal treballar de valent per fer possible que el SíSí s’imposi a la consulta del 9N.

VÍDEO: “Cada dia el país es posa en marxa per aconseguir la independència”

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pW9V3rYfOME
Vimeo: https://vimeo.com/99259829

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat la campanya ‘Activa’t. Ara és l’hora!’ per tal de mobilitzar l’independentisme i aconseguir que s’impliqui i treballi activament en els projectes de l’ANC. L’objectiu de l’Assemblea és el d’augmentar la massa de persones mobilitzades per tal d’encarar els propers mesos, determinants per al futur del país, amb el màxim de garanties i assegurar, així, que el SíSí s’imposi a la consulta del proper 9 de novembre. Així, l’ANC pretén instar als independentistes que encara no ho fan que passin de les paraules als fets i dediquin esforços a treballar pel procés polític ja que bona part de l’èxit és a les seves mans. Només amb l’esforç de totes les persones i la seva implicació

“Cada dia el país es posa en marxa per aconseguir la independència”

Per arrencar amb la campanya, l’Assemblea ha publicat un vídeo en què hi apareixen voluntaris duent a terme diversos tipus d’accions, des de sortir al carrer amb parades informatives per a convèncer a persones indecises; fins a la constitució d’una assemblea territorial a Riudecols, ja que era una de les poques que quedaven per constituir al Baix Camp. També hi apareix l’encesa d’una gran urna d’espelmes a la Plaça Catalunya, a Barcelona, la presentació de l’assemblea sectorial de l’Administració Pública de l’ANC a Girona o parades de Signa un Vot.

Foto: Galdric Peñarroja

 

 

Anuncis