Immigració i independència, reptes per a un nou Estat plural i inclusiu

Dia: 28 de juny de 2014
Hora: 10 h a 14 h
Lloc: Ateneu Barcelonès

La Sectorial d’Immigració de l’Assemblea Nacional Catalana organitza la jornada IMMIGRACIÓ I INDEPENDÈNCIA. REPTES PER A UN NOU ESTAT PLURAL I INCLUSIU (http://assemblea.cat/?q=node/8133) perquè les persones immigrades expressin les seves inquietuds i visió sobre el procés sobiranista. Volem també aprofundir entre tots els participants en un debat sobre el futur de Catalunya amb tots els elements damunt la taula.

És evident que el debat sobre el futur de Catalunya ja ha arribat a totes les esferes de la societat i no en deixa al marge ni indiferent cap membre. Per aquest motiu, és essencial que la ciutadania es pronunciï i expressi la seva voluntat. Si tenim en compte el percentatge que representa la immigració al nostre país, al voltant del 15%, no ens podem imaginar que un de cada sis ciutadans no sigui considerat a l’hora de copsar aquesta opinió sobre una qüestió tan vital.

Amb aquesta jornada, es posaran les bases d’una futura Catalunya plural i inclusiva construïda entre tots els seus ciutadans independentment dels seus orígens.

PROGRAMA Inmigracio-28062014 (w)

10.00 Arribada i benvinguda als participants

10.15 Obertura pel coordinador de la Sectorial d’Immigració de l’ANC

10.25 Conferència inaugural, a càrrec de Patrícia Gabancho

11.00 Intervencions dels representants dels partits polítics

11.45 Pausa

12.00 Taula rodona amb representants de les comunitats de persones immigrades

13.30 Cloenda a càrrec de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC

Enllaç: http://assemblea.cat/?q=node/8133