Declara’t a Catalunya!

Declara’t a Catalunya és el nou projecte de l’Assemblea on convidem tots els ciutadans a col·laborar en la creació de l’Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE.

Declara't a Catalunya!

Declara’t a Catalunya!

Cada vegada que facis una declaració fiscal per a l’Estat espanyol, fes-ne una còpia i entrega-la al Govern de Catalunya. És senzill i no te conseqüències legals. Tens la possibilitat de presentar la còpia de la teva declaració, acompanyada del formulari que pots descarregar a Full de sol·licitud a una de les 53 delegacions de la Diputació de Catalunya (consulta la més propera a http://tributs.cat). I ja hauràs declarat a Catalunya! Tant si el resultat de la teva declaració és a pagar o bé a tornar, presenta’n una còpia a la hisenda catalana.

La Via Catalana cap a la Hisenda Pròpia és un nou pas de la societat catalana que, de forma pacífica, lidera el procés cap a un estat independent i aquesta n’és una estructura d’estat imprescindible. És molt important fer-ne difusió: Declara’t a Catalunya! (amb l’adreça declarat.assemblea.cat).

Pots assistir a alguna de les presentacions de la campanya que es van fent arreu del país, compartir-ho amb el teu gestor i, sobretot, fer-ne difusió. Aquest sistema compleix estrictament la legalitat vigent i  l’AEAT no controla a qui dones còpia de les teves declaracions.

 Jo ja ho he fet!

Si ja ho has fet, afegeix un comentari i explica’ns la teva experiència.

Anuncis