The World Meets Catalonia convida gent d’arreu per mostrar-los el procés d’independència

Les assemblees de les comarques de Girona i Osona de l’ANC han posat en marxa el projecte World meets Catalonia – independence process, un projecte ambiciós que vol internacionalitzar encara més el procés d’independència que estem vivint al nostre país.

World meets Catalonia consisteix a acollir convidats de fora de Catalunya, i que estiguin interessats en el procés català, a cases de les comarques de Girona i Osona els dies 11, 12 i 13 de juliol.

The world meets Catalonia

Be our guest – Sigues el nostre convidat

La gent de casa nostra ha respost magníficament a la crida del projecte i en aquests moments podem dir que encara tenim més de 250 PLACES DISPONIBLES per ocupar. Necessitem cobrir-les totes. És una gran oportunitat que persones de fora puguin conèixer de primera mà tot el que estem vivint en aquest país i, alhora, que puguin ser uns magnífics altaveus del procés en els seus llocs d’origen.

Difoneu aquest projecte a tots els vostres contactes. Si coneixeu gent de fora de Catalunya, perquè sàpiguen que hi poden participar i cobrir una de les places que tenim disponibles. A la gent d’aquí perquè facin també d’altaveus de difusió del projecte als seus propis contactes.

A worldmeetscatalonia.cat trobareu tota la informació que necessiteu com també els formularis que cal emplenar per participar-hi, ja sigui com a casa acollidora o com a convidat. També ens podeu trobar al Facebook worldmeetscatalunya i al Twitter @worldmeetscat. Si teniu cap dubte o necessiteu cap aclariment, podeu escriure a info@worldmeetscatalonia.cat.

Anuncis