Catalans want to vote – Human towers for democracy – Una campanya multilingüe

Diumenge 8 de juny de 2014 es va celebrar, amb una gran, enorme, participació de castellers, voluntaris, ciutadans, la campanya Catalans want to vote – Human towers for democracy, organitzada per Òmnium Cultural.  Més de 5.000 castellers varen alçar castells humans de forma simultània en vuit capitals europees (París, Brussel·les, Londres, Lisboa, Ginebra, Berlín, Roma i Barcelona) i en moltes altres poblacions per dir al món que els catalans volem decidir lliurement el nostre futur com a poble. A les 12 del migdia (hora catalana), més de 70 colles castelleres desplegaren pancartes amb un lema democràtic, directe i clar: #CatalansWantToVote.

Els castells, un dels elements de la cultura catalana amb més projecció internacional, declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, simbolitzen també l’anhel dels catalans i les catalanes en aquest moment històric: junts fem pinya, aprofitem la diversitat i cooperem per aconseguir, amb l’esforç de tots, un futur millor.

L’acció ha tingut un gran ressò en tota la premsa internacional. VilaWeb n’ha fet un recull: Ampli ressò a la premsa internacional dels castells de #CatalansWantToVote.

En aquesta ocasió, la naturalesa multilingüe de la campanya n’ha estat també un dels seus trets diferencials i molt potenciadors, a partir del cartell dissenyat per en Jordi Calvís, amb versions en català, anglès, francès, alemany, italià, portuguès i neerlandès.

Cartells campanya multilingüe d'Òmnium Cultural en català, francès, anglès, alemany, italià i portuguès

Campanya multilingüe d’Òmnium Cultural

Fins i tot, gràcies a l’Enric Pineda, en xinès!

 

Catalans want to vote - en xinès

Catalans want to vote – en xinès

 

 

I aquí els tenim tots un per un:

 

Anuncis