The world meets Catalonia

Des de l’ANC de de les comarques gironines i d’Osona i amb la col·laboració de les Assemblees Exteriors, han posat en marxa la campanya THE WORLD MEETS CATALONIA (WmC).
The world meets Catalonia

Aquesta campanya vol fer conèixer la realitat del procés que viu Catalunya a persones d’arreu del món de manera directa, presencial i participativa, convidant-los a casa nostra durant els dies 11, 12 i 13 de juliol.

Els convidats podran conèixer de primera mà com treballem, ens organitzem i lluitem per aconseguir la independència de Catalunya per vies profundament democràtiques i pacífiques. Posteriorment, podran difondre aquesta experiència als seus llocs d’origen: familiars, amics, xarxes socials, entorn laboral, associacions, etc.

Com podeu col·laborar-hi?

Difoneu WMC (per exemple, amb un retuit) entre els vostres contactes no catalans, convidant-los a visitar-nos. Si teniu amistats, coneguts, contactes fora del país, animeu-los a venir de l’11 al 13 de juliol a casa nostra. Qualsevol persona no catalana que tingui curiositat i estigui interessada en conèixer com vivim el procés de transició nacional català, serà molt ben rebuda.

I si sou de les comarques de Girona i Osona, a més, oferiu-vos a hostatjar aquests convidats. Contribuïu a explicar el nostre projecte nacional al món. Si sou d’altres comarques i us comprometeu a assistir, dissabte 12, a l’acte central que es farà a Girona, també us podeu oferir com a casa acollidora.

Podeu trobar més informació al web http://www.worldmeetscatalunya.cat [1] o a http://assemblea.cat/?q=node/8038 [2] .

Si necessiteu cap aclariment o informació addicional, escriviu al correu info@worldmeetscatalunya.cat.

Anuncis