Necessitem traductors voluntaris a l’anglès

D’ANC Internacional demanen la col·laboració de la nostra Sectorial per traduir a l’anglès el llibre Economia de Catalunya. Preguntes i Respostes sobre l’impacte econòmic de la independència entre els autors del qual hi ha diversos membres de la Sectorial d’Economia.

Economia de Catalunya. Preguntes i Respostes sobre l'impacte econòmic de la independència

L’objectiu és difondre el text en anglès digitalment i de manera gratuïta per divulgar les raons econòmiques de la independència. Cal tenir en compte que els autors no han cobrat res per la seva feina.

Tenim el text en PDF i ODT. El llibre està dividit en diversos capítols; per tant, serà fàcil de repartir la feina. En total són unes 72.500 paraules [i no 10.181 com dèiem inicialment!] repartides en 12 capítols, més Presentació, Introducció i Conclusions.

Qui tingui disponibilitat i disposició per participar-hi, que ens ho comuniqui a l’adreça traduccionsanc@gmail.com.

Aquesta és una bona ocasió perquè conegueu la tasca generosa que estan aportant molts professionals voluntaris a través de la Sectorial de Traductors, Correctors, Intèrprets i Transcriptors de l’Assemblea Nacional Catalana.

Podeu comprar el llibre a llibreries digitals (en paper o com a llibre electrònic), o accedir-hi a través de Google Books.