L’ANC torna a sortir al carrer per Sant Jordi

L’Assemblea Nacional Catalana surt al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi al conjunt del país. A més de les desenes d’accions que duran a terme les assemblees territorials de l’ANC, un dels punts centrals de l’Assemblea estarà situat a la Rambla Catalunya cantonada Ronda Universitat, a Barcelona. Serà la parada central de Sant Jordi a Barcelona, on hi signaran diversos autors com Patrícia Gabancho, Eduard Voltas, Vicent Partal i Albert Pont, entre d’altres.

A prop, a Plaça Catalunya amb Passeig de Gràcia, hi haurà un dels 17 punts de recollida del Signa un Vot per la Independència que hi haurà a la ciutat durant la jornada. L’altre punt de recollida destacat serà el que hi haurà a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Uns 200 voluntaris col·laboraran per assegurar el màxim rigor en la recollida a Barcelona.

Sant Jordi al món
Les Assemblees Exteriors (AE) de l’ANC també aprofitaran el Sant Jordi per informar els conciutadans dels països de residència dels emigrants catalans de la voluntat majoritària a la societat catalana de votar en referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya.
Durant aquesta setmana les AE celebren el Sant Jordi amb activitats culturals, parades de roses i llibres i presentacions literàries. A més, per explicar el procés polític existent a Catalunya, les AE han  editat una postal de felicitació de Sant Jordi que es distribuirà en el marc de la quarantena d’accions públiques que s’estan preparant i per les xarxes socials internacionals, així com nou díptic informatiu sobre l’anhel dels catalans de decidir el seu futur polític i la tasca que l’ANC desenvolupa com a moviment pacífic i democràtic de la societat civil catalana.