Urna d’espelmes i signatures per la Independència

Finalment se superaran els 1.500 punts de recollida d’instàncies el cap de setmana

Una urna formada per 15.000 espelmes il·lumina la Plaça de Catalunya a Barcelona amb el reclam de poder votar

Urnes, vots i participació han marcat la primera jornada de la recollida intensiva del Signa un Vot per la Independència impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

La jornada ha transcorregut amb total normalitat i sense incidents remarcables, i totes aquelles persones que ho han desitjat han pogut Signar un vot gràcies als punts de recollida escampats per tot el país, sales de plens de diversos ajuntaments incloses.

Fins la setmana que ve no hi haurà xifres de participació del cap de setmana.

Finalment se superaran els 1.500 punts de recollida el cap de setmana, amb mes de 3.600 apoderats que vetllen per garantir el correcte desenvolupament del procés.

A més de la jornada de recollida, a la Plaça de Catalunya, de Barcelona, s’han encès 15.000 espelmes per formar una immensa urna. Podeu veure un vídeo d’ambient de la construcció de l’urna al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=o-gYM4wXRJk

Aquest diumenge continua la recollida intensiva per a totes aquelles persones que encara no ho hagin pogut fer. Podeu consultar el  llistat i el mapa dels punts.

L’autor de les fotos de l’urna d’espelmes és en Galdric Peñarroja. La seva reproducció ha d’anar signada amb l’autoria.